tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kuvan käsittelyä

Tykkään joskus käsitellä valokuviani kuvankäsittelyohjelmalla. Keväällä kävimme ex tempore pikaisella visiitillä Marketan puistossa Espoossa. Siellä oli pienessä lammessa telkänpoikasia ja koska mukana oli vain kännykkä ja linnut uivat koko ajan pois päin, niin kuvasta ei tullut kovinkaan hyvä. Hieman käsittelin kuvaa ja siitä tuli tällainen.

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Sateen jälkeen saapui sumu

Eilisen sateen jälkeen illalla hiipi sumu merelle mökillämme. Kuvat on Armastuksen ottamia.


perjantai 26. heinäkuuta 2013

Itse savustettua

Isäni päätti vaihtaa kotapadan. Siitä vanhasta saimme sisustan, josta teimme savustusastian isäni mallin mukaan. Nyt meilläkin on mökillä savustusastia, jossa pystyy savustamaan hieman isommankin palan kalaa.

Onneksi tänään aamupäivästä oli aurinkoista ja oikein hyvä keli savustaa lohta lounaaksi. Kuvassa on lohi ennen ja jälkeen savustuksen sekä itse savustusastia.



Kahden aikaan alkoi jyristä ja salamoida ja siitä asti on myös satanut. Taitaa sataa koko loppu illan.

Ehkäpä minäkin voisin blogata

Kaipa minäkin voisin aloittaa bloggaamisen. Tosin se mihin blogini keskittyy, on vielä hakusessa. Todennäköisesti ruoka tulee olemaan suurimmassa osassa. Sitä tykätään meillä tehdä ja syödä. Joskus saattaa mukaan eksyä jokunen käsityötkin tai kertomus matkasta. Mikään suuri tarinan kertoja en ole, mutta valokuvaamisesta pidän, joten niitä esiintyy blogissani.

Olet lämpimästi tervetullut lukemaan ja kommentoimaan.