sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hyvää Itsenäisyyspäivää

Kovin on sateinen tämä Itsenäisyyspäivä ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Minulla ei ole oikein teemaan sopivaa kuvaa, mutta koska nyt on myös toinen adventti, niin laitan muutaman kuvan joulukoristeita, jotka laitoin esille jo viime viikonloppuna. Pidän joulun ajasta ja joulukoristeet laitan esille aina ensimmäisen adventin viikonloppuna. Pois ne lähtevät sitten loppiaisena.

Meillä on vain kerran ollut oikea joulukuusi. Olemme asuneet nykyisessä asunnossamme 15 vuotta ja ensimmäisenä jouluna totesin, että meille ei mahdu oikea kuusi mihinkään, joten ostin silloin tuollaisen pienen kuusen, joka on toimittanut erittäin hyvin joulukuusen virkaa. Kuusessa on pienet valot, jotka olen ajastanut syttymään ja sammumaan aamuisin ja iltaisin.
Aarikan joulutonttuparvi lisääntyy aina yhdellä joka joulu. Taustalla oleva enkeli on Lontoosta.


Armastuksen Affan entinen tupakkapöytä saa jouluksi omat koristeet.Tämän mökin olen itse maalannut aikoinaan posliininmaalauksessa. Mökin sisällä palaa tuikku, mutta se ei nyt näy tässä kuvassa.  Siis oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikilla ja rauhallista joulunalus aikaa.

8 kommenttia:

 1. Kaunista kiitos samoin hyvää itsenäisyyspäivää ja toista adventtia. ♥

  VastaaPoista
 2. Itsenäisyyspäivän halauksia sinne<3
  SisustEllen

  VastaaPoista
 3. Kaunis pieni kuusi ja todella myös egologinen. Välillä aina suren sitä, että melkoinen määrä kuusia hakataa irti vain sen vuoksi, että ovat muutaman päivän ihmisten ilona ja sitten joutavat pois. Tosin se kuusen tuoksu on aivan ihana =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka ♥. Kuusen tuoksu on kyllä ihana, mutta toisaalta jääpähän meidän "kuusi" kasvamaan luontoon :).

   Poista
 4. Ihana tuo aarikan joulutonttuparvi :) Tässähän tulee ihan ikävä omia Suomeen jääneitä joulukoristuksia näitä katsellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ♥. Mä tykkään noista tontuista, niillä kaikilla on niin iloinen ilma :).

   Poista