lauantai 15. helmikuuta 2014

Viva la Mexicó

Lähes kuukausi on kulunut edellisestä postauksesta, syy siihen on ollut tämän talven sukellusreissumme, mikä suuntautui Meksikoon Cozumelille. Matkan toteutimme omatoimilomana. Lennot ostimme Finnairilta ja hotellit varasimme myös netistä. Lennot olivat Helsingistä New Yorkin kautta Cancuniin. Lennot ja vaihdot sujuivat todella hyvin. New Yorkiin lensimme Finnairin koneella ja New Yorkista Cancuniin American Airlinesillä.
Grönlannin yllä

Vietimme kaksi yötä Cancunissa hotelli Terracaribessa, joka oli vaatimaton kolmen tähden hotelli noin kolmen kilometrin päässä keskustasta, mutta ihan siisti ja rauhallinen ja todella halpa. Yksi yö kahdelta 35 euroa. Syy miksi valitsemme hotellin, oli hinta ja uima-allas.
Hotelli Terracaribe
 
Sänky oli hyvä nukkua


 
      
 

Aamiainen ei kuulunut hintaa, mutta hotellin yhteydessä olevasta "ravintolasta" sai aamiaista edullisesti; kaksi kahvia, kaksi vastapuristettua appelsiinituoremehua, yksi munakas pintopapumuhennoksen kanssa, kaksi paahtoleipää sekä pancaksit maksoivat yhteensä noin seitsemän euroa.
 
Maisemat hotellin katolta ja ympäristössä olivat mielenkiintoiset.

Hieman jäi epäselväksi kuinka tuo vene ja vesiskootteri olivat joutuneet hotellin viereiselle tontille.
Avenida Bonampak

Olen yrittänyt selvittää mikä puu toiseksi viimeisessä kuvassa on, mutta vielä en ole tunnistanut.
 
Nämä kuvat ovat ensimmäiseltä päivältämme Cancunissa. Lisää kuvia ja tarinaa on tulossa vielä (ja paljon).Toivottavasti viihdyt seurassamme.15 kommenttia:

 1. Mekin tultiin muutama päivä sitten Meksikosta, oli aivan ihanaa!!!!
  Jään mielenkiinnolla oottaman uusia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan. Kuvia on tulossa runsaan puoleisesti. Meksiko oli aivan ihana. Kävin pikaisesti kurkkaamassa blogiasi ja varmastikin käyn lukemassa sinun postauksesesi. Holbox on myös meidän pitää käydä -listalla.

   Poista
 2. Ooh, onpa teillä ollut jännittävä matka! Jään odottelemaan mielenkiinnolla jatkoa. :-) Meksikossa en ole koskaan käynyt, mutta aina olen halunnut sinne päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaista jännää on tulossa mm boakäärme ja pari viiksihaita:). Oli todella kiva kokemus ja lämpimästi suosittelen.

   Poista
 3. Näyttää mukavalta lomailualueelta. Jopa eksoottiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cozumel, josta on tulossa enemmän kuvia, oli todella ihana paikka viettää lomaa.

   Poista
 4. Että semmoisia kuvia eikä ihan naapuristakaan, CurryKaneli. Meksiko minua kiehtoo, on aina tehnyt niin, mutta siellä en ole käynyt. Nyt pääsin palmujen reinustamille kaduille, aurinkoa täynnä oleviin maisemiin. Odotan jatkoa tarinointiisi kuvien kera.Näin sitä vain pelkkää Eurooppaa suurinpiirtein kolunneena pääsee moneen mielenkiintoiseen paikkaan. Eläköön matkailu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun voin ilahduttaa kuvillani. Meksiko oli todella mukava paikka lomailla. Todella ystävällisiä ihmisiä ja hyvää ruokaa.

   Poista
 5. Ihania reissukuvia. Jäänkin seurailemaan sillä blogiasi samantein. Ainainen matkakuume vaivaa ja tällaiset postaukset auttaa hiukan vaivaan ;) Tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja tervetuloa mukaan. Ihania sisustuskuvia sinulla blogissasi.

   Poista
 6. No vau, jopas oli jännittävää ja eksoottista! Tuo vene on kyllä ihan huippu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida siitä veneestä merikelpoista tehdä enää edes ihmemies:)

   Poista
 7. Hei CurryKaneli! Pitkästä aikaa minäkin "kuulolla". Mutta heti pääsin mukaan Meksikon matkalle. Pitkälle lähditte sukeltamaan ja mualimaa katsomaan:) Jatkan "seurassanne"...

  VastaaPoista