perjantai 15. tammikuuta 2016

Haaveissa vainko oot mun

Kymmenen päivän päästä lähdemme taas pitkästä aikaa sukeltamaan. Tällä kertaa kohteena on Koh Tao, joka on saari Siaminlahdella. Matkustamme sinne Bangkokin kautta. Emme ole koskaan käyneet Thaimaassa, joten tulee nyt hoidettua tuo "aukko sivistyksessä". Koh Taolla olemme kaksitoista päivää ja Bangkokissa viisi, joten varmasti pääsee nauttimaan Thaimaan eksotiikasta ja ruuasta. 

Koh Tao on pieni saari, jossa ei oikein ole mitään muuta kuin sukeltamista. Eräällä matkailusivulla "varoitettiin", että Koh Taolla ei ole biletystä, koska sukeltajat menevät iltaisin aikaisin nukkumaan. Aamulla pitää herätä ajoissa, koska sukelluksille lähdetään aikaisin. Me emme kaipaa biletystä, vaan menemme mielellämme ajoissa nukkumaan vaikka seuraavana päivänä olisikin "vapaapäivä".

Olen nyt katsellut aiempien sukellusten kuvia. Täytyy toivoa, että merivesi olisi kirkasta, jotta saisi kunnon kuvia. Valitettavasti vaan kalat ja muut merenelävät eivät aina halua "poseerata" tai sitten saattaa olla sen verran kova virtaus, että ei saa otettua tarpeeksi tarkkoja kuvia. 

Nykyisin minulla on pieni läppäri, jonka otan mukaan, joten katsotaan saisinko tehtyä joitain postauksia jo matkalla ollessa. Tosin usein sukellusten jälkeen ei oikein jaksa keskittyä postausten tekoon. Yritän myös laittaa jotain kuvia Instagramiin. Joten saattaa olla, että seuraavan kerran "olen paikalla" vasta helmikuun lopulla.

Tähän loppuun laitan muutaman kuvan meidän muutamalta aiemmalta sukellusreisuilta. 

Oikein hyvää viikonloppua kaikille.19 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia kaloista. Ne ovat kuvauksellisia. Ja kalojen värit - ihan uskomattomat.
  Toivotaan, että kalat ovat kohteliaita teille Koh Taolla, että saat taas näin hienoja kuvia. Minä en ole koskaan sukeltanut, joten näissä kuvissa saan sitten ihailla vedenalaista maailmaa. Hienoa, kun löydyt bloggaajaystävistäni!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula ♥. Toivotaan, että Koh Taolla kalat haluavat poseerata mahdollismman paljon :).

   Poista
 2. Todella hyviä kuvia olet saanut!
  Ihanaa lomaa teille :-)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on upeat kuvat. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva ♥. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista
 4. Mieletön mitä kuvia. Oon eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tervetuloa kylään myös Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa mukaan :).

   Poista
 5. Oi oi oi, ihanaa! Hyvää matkaa teille. Thaimaa on kiva maa ja ruoka on todella hyvää ja kaikkea uskaltaa syödä. Voi, odotan jo innolla teidän reissukuvia. Ja älä stressaa postauksilla vaan nauti nauti ja nauti. Postaukset ennättää sitten reissunkin jälkeen ja itse ainakin ikään kuin elän silloin koko reissun uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka ♥. Mä odotan todella innoissani matkaa ja kaikkea uutta, mitä tulemme näkemään ja kokemaan.

   Poista
 6. Oi että, teillä on varmasti hieno reissu tiedossa! Sukeltaminen on mulle ihan tuntematonta maaperää (vai pitäisikö sanoa vesiperää, heh heh), ja joskus olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan sitä. Jos uskaltaisi.

  Upeaa lomaa ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ♥. Jos olet joskus paikassa jossa voi kokeilla ns. introduction dive, niin suosittelen. Siinä mennään kahdestaan oppaan kanssa rauhassa katsomaan, jotain helppoa kohdetta. Opas pitää tarvittaessa kädestä kokoajan. Suosittelen.

   Poista
 7. Hyvältä kuulostaa reissusuunnitelmat ja toivotaan hyviä sukelluskelejäkin! Kiva päästä lukemaan sukellusjuttuja, vaikka itsellä vain snorklaus kokeiltuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ♥. Hieman pelkään, että vedet eivät ole kirkkaimillaan juuri nyt, mutta kyllä siellä kuitenkin on paljon nähtävää.

   Poista
 8. Ihana matka teillä edessä.En ole koskaan sielläpäin ollut mutta ihan jo ruokamaailman vuoksi tekisi mieli matkustaa sinnepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael. Kyllä sen sukeltamisen ohella aiotaan kovasti tutkia paikallisia herkkuja :)

   Poista
 9. Ihana matka teillä edessä.En ole koskaan sielläpäin ollut mutta ihan jo ruokamaailman vuoksi tekisi mieli matkustaa sinnepäin.

  VastaaPoista
 10. Mites tämä postaus oli mennyt ohi silmieni? :o Ihanaa, turvallista matkaa! Nuo kalat on tosi kauniita. Itselle saattaisi tulla pakokauhu veden alla sukeltaessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liiolii ♥. Merenalainen maailma on niin mielenkiintoinen ja kaunis.

   Poista