maanantai 11. tammikuuta 2016

Niitä näitä

Kovin on taas pää tyhjä postausten suhteen. Valokuviakaan ei oikein ole tullut otettua. Töiden jälkeen vaan ei ole valoa ja vapaapäivät ovat menneet hoidellessa juoksevia asioita. Tässä on kuitenkin muutamia kuvia jouluristeilyltäni.

Armastus on ollut 24 vuotta töissä laivalla ja niistä 13 joulua töissä. Osan niistä Armastuksen "työjouluista" minäkin olen ollut töissä, osan vapaalla. Nyt oli taas "työjoulun" vuoro ja mitä päätin, että tänä vuonna lähden mukaan risteilylle. Oli ensimmäinen kerta joulun aikaan.

Jouluaatto oli todella aurinkoinen ja vähäluminen, kuten ensimmäisestä kuvasta kotipihaltamme huomaa.

Kävin ennen kuin laiva lähti liikkeelle hieman kuvaamassa kannella. Kuvat on otettu Nikon Coolpixillä, jossa telekuvaus ominaisuudet eivät ole samanlaiset kuin kunnon järkkärillä, mutta onneksi ilma oli todella kaunis ja valoisa kuvaamiseen.


Itse laivan sisältä en jaksanut juurikaan ottaa kuvia.


Tukholmassa oli todella kylmää ja tuulista, joten teimme vain pienen kävelylenkin Armastuksen kanssa. Ja koska kameraa olisi pitänyt käsitellä ilman hanskoja, en käsien palelulta saanut otettua juurikaan kelvollisia kuvia. Tämä kuva oli vaan jotenkin hauska. Kun nopeasti katsoo, niin aivan kuin nainen halaisi puuta.Menomatkalla töissäolevalle henkilökunnalle ja heidän omaisilleen oli katettu oma ruokailu, joten saimme syödä Armastuksen kanssa joulupäivällisen yhdessä. Paluumatkalla päätin nauttia sushia, koska jouluruokakiintiöni oli täynnä, enkä varmaan koskaan kyllästy syömään sushia.


Tapaninpäiväaamu oli myös todella kaunis ja aurinkoinen. Tosin edellinen yö oli ollut hyvin keinuvainen. Hyttini ikkunasta näkyi myös upea täysikuu, mutta siitä en saanut kunnon kuvaa ollenkaan.


Oli ihan mielenkiintoista viettää joulu laivalla. Pääsi todella helpolla. Saa nähdä milloin seuraavan kerran. Armastus on parilliset joulu kotona ja parittomat töissä. 

Oikein hyvää alkanut lumisateista viikkoa kaikille.  

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, varmaan oli kiva viettää joulu laivalla ja mennä valmiiseen joulupöytään tuo pitäisi joskus kokeilla. Mukavaa viikkoa.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva :). Ruokaa oli todella runsaasti tarjolla ja mielenkiintoista oli masitella ruotsalaisten jouluherkkuja. Kivaa viikko sinullekin.

   Poista
 2. Nyt alkoi ihan tehdä mieli laivalle! En ole koskaan joulua laivalla viettänyt, mutta olisi varmasti mielenkiintoinen kokemus. Kuka tietää, ehkäpä tulee joskus vielä niin tehtyäkin? Kyllä on muuten kesäisen näköinen jouluaatto - vähän toista kuin tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tosi eri näköistä tänään. Onneksi tänään on ollut vapaapäivä, joten on ehtinyt tehdä lumitöitä :).

   Poista
 3. Voi miten upeita kuvia! Sommittelu on osunut todella nappiin. Oli varmasti jännittävää olla joulua laivalla =). Ja täälläkin rakastetaan sushia, voisin syödä sitä joka päivä =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka :). Oli kyllä niin kivaa, että varmaan toistekin lähden jouluna laivalle, kun Armastus on töissä.

   Poista
 4. Kiva tapa viettää joulu yhdessä, vaivattomasti ;-)
  Ei kyllä kuvista uskoisi, että on joulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armastuksen työkaveri oli laittanut omalle fbsivulleen kuvan jouluaatolta, jossa hän grillasi. Etelä-Ruotsissa oli ollut yhtä lämmintä/kylmää juhannusaattona kuin jouluaattona :).

   Poista