sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tuulisella rannalla

Meillä oli tarkoitus snorklailla Kreetalla, mutta ei ihan onnistunut niin kuin toivottiin. Minä ehdin kerran mereen ja Armastus pari kertaa, mutta sitten tuulet alkoivat puhaltaa eikä mereen ollut menemistä. Paitsi, että Armastus yritti, mutta rantavahti käski tulla pois merestä.

Ensimmäisenä iltana meri oli vielä rauhallinenMeidän hotellin rannalta vähän matkan päässä oli Iardonis-joki, jossa vesi oli alkuviikosta vielä aivan kirkasta, mutta loppuviikosta se oli muuttunut jo ruskehtavaksi, mutta se vesi oli todella kylmää. Joen alajuoksulla vuorilta tuleva makea vesi sekoittui meren aaltojen tuomaan suolaiseen veteen.Ágioi Theódoroi on Kreikan pienin saari ja se on luonnonsuojelualuetta eikä sinne saa rantautua. Saarella on runsas linnusto sekä kri-kri-vuohia. Saaren edustalla on noin kuudessa metrissä toisen maailman sodan aikainen saksalainen lentokone, jota meidän piti käydä katsomassa, mutta jäi nyt siis tekemättä.
Tässä olikin sitten meidän reissu. Matka oli kyllä onnistunut, vaikka kaikkea ei pystynytkään tekemään, mitä oli suunnitellut. Todennäköisesti lomailemme toistekin Kreetalla, jäihän meiltä saaren itäpuoli kokonaan näkemättä.

Oikein aurinkoista lokakuun loppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia muistan tuon tuulisen rannan. Mukavaa pyhäpäivää. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva ♥. Mukavaa pyhäpäivää sinullekin :).

   Poista
 2. Hui mikä merenkäynti! Matkoillla näkemättä jääneet asiat eivät niin paljon harmita, kun ajattelee juuri noin, että onpahan seuraavalla kerrallakin sitten katsomista. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, merenkäynti oli melkoinen. Laineet löivät todelle pitkälle rannalle. Rannalta piti siirtää rantatuolit kauemmas, etteivät lähteneet laineiden mukana.

   Poista