torstai 1. elokuuta 2013

Ravintola Mami

Olimme viime viikolla Armastuksen kanssa pikavisiitillä Turussa. Illallispaikaksi valikoitui Ravintola Mami, joka osoittautui todella hyväksi valinnaksi. Valitettavasti kuvat eivät ole kovin hyvälaatuisia, koska harjoittelen vasta ruoka-annosten kuvaamista ja ne on otettu ilman salamaa.

Alkuun söimme molemmat Mamin etanat, jotka silloin oli kypsytetty savustetusta munakoisosta tehdyssä kastikkeessa. Todella maistuvat!

 
 
Pääruokana Armastus söi Tomaattiglaseerattua porsaankylkeä, paistettuja yrttiperunoita ja Dijonsinappimajoneesia, jossa possunkylki oli kunnolla ylikypsää.
 
 
Itse söin Hiillostettua siikaa, haukea ja Remoulade-kastiketta, jossa sekä perunat ja kasvikset olivat jätetty sopivan purtavaksi, tosin ehkä hieman suolaiset makuuni. Mutta sekä siika että hauesta tehty
pihvi olivat todella hyvät.
 

 
 
Itse en jaksanut enää jälkiruokaa vaan tyydyin espressoon. Armastus valitsi itselleen Tuorejuusto panna cottaa ja vadelmasorbettia, joka oli hänen mielestään todella hyvää.
 


 
 
 
Harmi, että en ottanut kuvaa tarjoillusta leivistä. Ne olivat todella hyvät. Varsinkin näkkileivät, joista toinen tuli Piikiöstä ja toinen Lempäälästä. Iso plussa tuli tarjoilijoille, jotka todella tiesivät ja osasivat kertoa ruuasta sekä täyttivät vesilasit sopivasti. Pienenä miinuksena oli hieman liian pitkä odotus alku- ja pääruuan välillä. Kaiken kaikkiaan maukas ja hyvä kokemus. Suosittelen käymään Mamissa.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti