sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Seitsemän vastausta

Sain jo tammikuussa haasteen Tuulialta, mutta olin silloin lähdössä reissuun, joten vastaaminen jäi, mutta toisaalta eikö parempi myöhään kuin milloinkaan.

Tuulian seitsemän kysymystä ja niihin vastukset:

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?
Meillä itse asiassa Armastus on se ruuanlaittaja. Onneksi jaksaa vielä töidensä lisäksi kotona häärätä keittiössä. Tosin hän on aina kymmenen päivää töissä Itämerellä, joten itsekin täytyy osata jotain laittaa. Teen sellaisia perusruokia ja Armastukseni mielestä teen ns. perinneruuat paremmin kuin hän. Yksi bravuureistani on savolainen kaalilaatikko.

2. Mitä harrastat? Muuta kuin bloggaamista;)
Sukeltaminen on ehkä kaikkein lähinnä sydäntäni, tosin kovin harvoin teen sitä. Luen ja teen käsitöitä. Näin kesällä paljon aikaa kuluu mökillä ja omassa puutarhassa.


3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveelle kävi?
Ihan pienenä halusin maanviljelijäksi, olisin pitänyt kanoja ja vasikoita. Sitten viidenluokan keväällä rakastuin kenkiin ja pitkään haaveilin tulevani maailman kuuluisimmaksi kenkien suunnittelijaksi. Vielä lukiossa piirtelin kaikki vihkojen sivut täyteen kenkiä. Mutta sitten tajusin, että en ole tarpeeksi lahjakas, joten nyt vain ostelen kenkiä :). Tässä on ne kengät johon rakastuin. Meidän matikanopettajalla oli maailman ihanimmat kengät ja ne olivat kirkkaanpunaiset Converset. 

4. Sisustuksesi kulmakivet? värit, materiaalit, tyyli - vai jokin muu?
Sisustus on oikeastaan meidän molempien juttu. Yhdessä kierrämme sisustusliikkeitä. Yleensä pyrimme ostamaan mahdollisimman kestävää, joten kovin usein emme vaihda sisustusta. Värimaailma on valkoisen ja pähkinän sävyjä, ripauksella punaista. Muutama perintö huonekalu kuuluu myös kotiimme.

5. Millainen on  musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartisteja?
Pidän useammasta musiikin lajista, vain punk, death metal ja fuusiojazz jäävät kuuntelematta. Pidän paljon suomalaisesta popmusiikista, kuten Jenni Vartiasesta, Erinistä mm. Ulkomaisista naisartisteista Madonna on edelleen suosikkini. Miespuolisista suomalaisista artisteista suosekkejani ovat mm. Juha Tapio ja Jari Sillanpää. Ulkomaisista miespuolisista mm. Robbie Williams ja Lenny Kravitz. Bändeistä mm. Happoradio, Haloo Helsinki ja Toto ovat suosikkejani.


6. Jos saisit valita, millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi?
Jaa, on vaikea kysymys. Mutta koska olen todella kiinnostunut Egyptin historiasta, niin olisi hienoa ollut elää Nefertitin hovineitona.

7. Pakopaikkasi - onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä?
Kyllä se on mökkimme, tosin ei ihan oma vaan perikunnan, mutta hyvin siellä on toimeen tultu. Kun perjantai-iltana saavumme mökille, niin istahdan terassille ja kun katselen tätä maisemaa, niin siinä akut latautuu.

Kiitos Tuulialle kysymyksistä, nyt en kuitenkaan jatka haastetta, koska yritän tehdä postaukseen pariin muuhunkin haasteeseen ja mietin sitten uusia kysymyksiä. 

Oikein hyvää helluntaita kaikille! Toivottavasti aurinko paistaa koko päivän.

8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia hauskoja vastauksia. Heleätä Helluntaita. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva ♥. Ajoittain sateinen helluntai meni töissä ollessa :).

   Poista
 2. Olipa mukavaa lukea vastauksiasi! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka :). Viikonloppu meni töissä, joten se hurahti tosi nopeasti.

   Poista
 3. Mielenkiintoisia vastauksia!

  Minun täytyy tunnustaa, että olen kovin huono kuuntelemaan suomalaista musiikkia. Täytyisi varmaan perehtyä asiaan tarkemmin, kun esim. juurikin Jenni Vartiaisella, Happoradiolla ja Haloo Helsingillä on hyviä kappaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :)
   Joskus aiemmin en pystynyt kuuntelemaan ollenkaan suomalaista musiikkia, mutta nykyisin suomalaiset tekee minusta hyvää musiikkia, jota jaksaa ja pystyy kuuntelemaan.

   Katselin eilen illalla maikkarilla alkanutta Retrohelmiä ja välillä mietin, että voi kiesus mitä musiikkia sitä on ennen soitettu.

   Poista
 4. Mahtava tuo sukelluskuva!!
  Ja mökki se on minullakin se "unelmapaikka" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kivitikka, se kuva on Armastuksen ottama ja itse asia skannattu diasta digimuotoon.

   Poista