perjantai 8. toukokuuta 2015

Singapore

Kota Kinbalusta lensimme Singaporeen ja vietimme siellä kolme päivää enne kuin lensimme takaisin kotiin. Saimme hotelliltamme ilmaisen kaupunkikiertoajelun, joten tässä on sekalainen otos kaupungilta. 
 

  


 
Löytyy Singaporesta myös muitakin rakennuksia kuin pilvenpiirtäjiä

Tämä oli jonkin ministeriö
Singaporessa rakennetaan koko ajan. Kiertoajelun opastuksessa sanottiin, että rakentaa voi vain alaspäin tai ylöspäin, koska rakennusmaa on loppumassa.

Clarke Quay


 

 
Singapore Gardens by the bay, josta voi lukea lisää vaikka täältä tai täältä ja täältä, kiitos vaan Sannalle.
 


Paikallinen palolaitos
Intialaisessa kaupunginosassa päätimme lounastaa ja katsella paikkoja hieman tarkemmin.
 


Singapore Esplanade on konserttitalo, joka muistuttaa durian-hedelmää. Siellä on myös ilmeisesti ostari, mutta siellä ei tullut käytyä. Lisää voi lukea täältä.


Singapore on erittäin mielenkiintoinen valtio. Noin 5,5 miljoonaa asukasta  asuu pääkaupunkiseudun kokoisella alueella. Ehkäpä meillä olisi jotain opittavaa heiltä. Ainakin talot näyttävät minusta paljon mielenkiintoisemmilta kuin suomalaiset kerrostalot. Tosin korkeanpaikankammoisena joutuisin kuitenkin asumaan jossain kerroksessa 1 tai 2. Julkinen liikenne tuntui toimivan erittäin hyvin ja vaikka kadut olivat täynnä ihmisiä, niin kukaan ei törmäilyt ja lisäksi kukaan ei jäänyt  eteen seisomaan esim. liukuportaiden päässä, kuten täällä Suomessa. 

Laitan vielä yhden postauksen singaporesta ja sitten on tämäkin reissu läpikäyty.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Upeita korkeita taloja. Hyvää Äitienpäivää. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritva, taloilla oli todellakin korkeutta.

      Poista